Nytt blikk på autoimmun sykdom

Dr. Hexebergs klinikk ønsker velkommen til kurs i Sandnes!

Dato:
torsdag 26. mars 2020

Klokken:
17.00 - 21.00

Pris:
595,-

Praktisk info:

Dørene åpnes kl 17.00 med registrering, sosialt samvær og salg av bøker. Kurset starter kl 17.45.

Kurslokalet: Kurslokalet er i 2. etasje i lokalet til Livsglede for alle. Bruk hoveddøren midt på bygget. Ta til venstre når du kommer opp trappen. Det er heis og tilrettelagt for bevegelseshemmede. Det er gratis parkering i område. Det er også buss bare få minutters gange fra lokalet. Trenger du overnatting er Thon Hotel Sandnes like i nærheten.

Det blir servert forfriskninger  i pausene.  Husk å ta med skrivesaker til egne notater. Deltagerne får tilsendt foredragene på e-post etter kurset.
NB! Det er et begrenset antall plasser, slik at det skal være mulig å ta en prat med foredragsholderne i pausene. Det er også mulig å stille spørsmål underveis i timene.


Betingelser:

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte eller ved sykdom. Dersom kurset blir avlyst/utsatt, vil vi kontakte deg. Dersom du melder avbud inntil 3 dager før kursstart, fakturer vi et gebyr på 145 kr. Ved avbud mindre enn 3 dager før kursstart refunderes ikke kursavgiften.

Oppfølging:

Ved behov for oppfølging kan det tilbys individuelle konsultasjoner eller telefonkonsultasjon ved Dr. Hexebergs klinikk i Tønsberg eller i Sandvika. Se priser HER


Her arrangeres kurset:

For spørsmål, kontakt oss via dette skjemaet eller e-post: post@eventas.no
Kontakt oss
Fornavn
Etternavn