Cart 0
Dr. Hexebergs klinikk

Nytt blikk på KOLESTEROL

Behold et friskt hjerte lengst mulig!

I mer enn 50 år har helsemyndighetene fortalt oss at om vi spiser mye kolesterolholdige og fete matvarer, vil kolesterolet vårt stige og vi risikerer å få trange blodårer og hjertesykdom. Vi blir anbefalt å unngå smør på brødskiven, bytte ut helmelk med skummet, skjære fettranden av kotelettene og velge lettprodukter.

Er det veien å gå? Legeparet Erik og Sofie Hexeberg stiller spørsmål ved kostholdsrådene og ved hvorfor rundt 600 000 nordmenn bruker kolesterolsenkende medisiner. Kan det være mulig å forebygge hjerte- og karsykdom også gjennom kostholdet? Ja, mener legeparet.

Ved å delta på kurset får du ny viten som gjør at du kan ta bevisste og informerte helsevalg. Basert på forskning og Dr. Hexebergs lange erfaring med hjertepasienter får du råd om hvordan du kan holde hjertet ditt sunt og friskt lengst mulig gjennom å spise mat som er riktig for akkurat deg.

Boken kan bestilles her: https://bok.norli.no/nytt-blikk

autoimmun lavkarbo kolesterol
Legene Sofie og Erik Hexeberg, Foto: Caroline Roka

Ønsker du å gi deg selv eller noen du er glad i en ny start? Bli med oss på kurs!

Pris: 595,- for alle våre kurs!

Praktisk info og betingelser

NB! Det er for tiden ingen planlagte kurs! Ønsker du info om kurs? Registrer deg som abonnent, så får du tilsendt e-post når det blir aktuelt.


KONTAKT OSS

Kontakt oss
Fornavn
Etternavn