Nytt blikk på autoimmun sykdom

Etter en samlet vurdering i forbindelse med korona-situasjonen i Norge velger vi å utsette kurset 2. april på Gjøvik. Dette gjør vi etter Folkehelseinstituttets anbefalinger. Alle påmeldte har fått tilsendt info. Kursene vil bli satt opp når det igjen er forsvarlig å arrangere kurs, og så snart det er praktisk mulig. Alle som har kjøpt billett vil beholde sin plass.
Påmelding åpner igjen når nytt tidspunkt er satt.


Dr. Hexebergs klinikk ønsker velkommen til kurs på Gjøvik!

Dato:
torsdag 2. april 2020

Klokken:
17.00 - 21.00

Sted:
NTNU Gjøvik
Teknologivegen 22
2815 Gjøvik

Pris: 595,-

Praktisk info:

Dørene åpnes kl 17.00 med registrering, sosialt samvær og salg av bøker. Kurset starter kl 17.45.

Kurslokalet: Kurslokalet er i Eureka, bygning H. (Inngang nærmest barnehagen)

Det blir servert forfriskninger  i pausene.  Husk å ta med skrivesaker til egne notater. Deltagerne får tilsendt foredragene på e-post etter kurset.
NB! Det er et begrenset antall plasser, slik at det skal være mulig å ta en prat med foredragsholderne i pausene. Det er også mulig å stille spørsmål underveis i timene.

Etter påmelding vil du motta en e-post med kvittering på kjøpet. Denne gjelder som billett. Vi sjekker mot navnelister i inngangen. Du vil også motta praktisk info på e-post ca 1 uke før kurset skal avholdes.

Samarbeidspartner for kvelden: Kostreform for bedre helse


Betingelser:

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte eller ved sykdom. Dersom kurset blir avlyst/utsatt, vil vi kontakte deg. Dersom du melder avbud inntil 3 dager før kursstart, fakturer vi et gebyr på 145 kr. Ved avbud mindre enn 3 dager før kursstart refunderes ikke kursavgiften.

Oppfølging:

Ved behov for oppfølging kan det tilbys individuelle konsultasjoner eller telefonkonsultasjon ved Dr. Hexebergs klinikk i Tønsberg eller i Sandvika. Se priser HER


Her arrangeres kurset:

For spørsmål, kontakt oss via dette skjemaet eller e-post: post@eventas.no
Kontakt oss
Fornavn
Etternavn