Friskere og slankere med lavkarbo

Dr. Hexebergs klinikk ønsker velkommen til kurs 5 - 6 januar i Sandnes. 

Det er mange som får bedre helse ved å legge om til et lavkarbokosthold. Blant annet i Sofie Hexebergs bok «Frisk med lavkarbo» kan vi lese om mennesker som har blitt bedre av en rekke tilstander som diabetes, fibromyalgi, migrene, ledd- og muskelsmerter osv. Vår påstand er at man kan få bedre helse og en kropp det er lettere å trives med, når en spiser mer naturlig fett og mindre sukker. Det handler ikke bare om vekt eller overvekt, men vel så mye om helse, trivsel og velvære.

De som sliter med metabolsk syndrom, begynnende diabetes 2, bukfedme eller andre livsstilsrelaterte sykdommer vil sannsynligvis oppnå flere helsegevinster ved hjelp av et tilpasset lavkarbokosthold.

Temaer som vil bli gjennomgått:

  • Hva er menneskemat, og hva anbefales vi å spise?
  • Hvordan påvirker maten vår evne til å lagre fett og å bruke fettreservene?
  • Hva om din egen sukkerfabrikk og din fettfabrikk har løpt løpsk?
  • Hvordan kan kostendringer påvirke betennelser i kroppen?
  • Hvordan påvirkes kroppens forbrenning av hva vi spiser? Og hva er ketose, og er det et mål å komme i ketose?
  • Praktiske råd for å lykkes med kostomlegging og vektreduksjon

Ønsker du å gi deg selv eller noen du er glad i en flott start på 2018? Bli med oss på  kurs!


Kursledere og foredragsholdere:

Lege dr. med. Sofie Hexeberg, kostholdsekspert med doktorgrad innen ernæring, og lege dr. med. Erik Hexeberg, spesialist i indremedisin. Sammen driver de Dr. Hexebergs klinikk med fokus på individuelt tilpassede kostholdsråd.

Sofie Hexeberg

Lege dr. med. Sofie Hexeberg

Erik Hexeberg

Lege dr. med. Erik Hexeberg

Dato:
Fredag 5. januar: 17.00 - 19.00
Lørdag 6. januar: 09.00 - 13.00

Sted:
Bedriftsveien 15, 2.etasje
(I lokalet til Livsglede for alle)
4313 Sandnes

Pris:
Pris til 20.12.17: 1.290  - EARLYBIRD!

Pris etter 20.12.17: 1.690


Praktisk info:

Det blir servert forfriskninger som kaffe/te/vann og nøtter/mandler i pausene.  Husk å ta med skrivesaker til egne notater. Deltagerne får tilsendt foredragene på e-post etter kurset.

Våre kurs er uten utstillere og salg av produkter. Det er et begrenset antall deltagere, slik at det skal være mulig å ta en prat med foredragsholderne i pausene. Det er også mulig å stille spørsmål underveis i timene. Ved forrige kurs var det ca 30 deltagere.

Betingelser:

Vi forbeholder oss retten til å avlyse kurset ved for få påmeldte eller ved sykdom. Dersom kurset blir avlyst/utsatt, vil vi kontakte deg. Dersom du melder avbud før kursstart, fakturer vi et gebyr på 400 kr

Oppfølging:

Ved behov for oppfølging kan det tilbys individuelle konsultasjoner eller telefonkonsultasjon ved Dr. Hexebergs klinikk i Sandefjord eller i Sandvika. Se priser HER

Har du behov for overnatting er Thon Hotel Sandnes bare en kort spasertur unna.

Her arrangeres kurset:

Mat som medisin

Erik og Sofie Hexeberg fra kurset Mat som medisin 26-27 august 2017

Mat som medisin

Erik og Sofie Hexeberg fra kurset Mat som medisin 26-27 august 2017

quote-left

Fra vårt kurs 26-27 august 2017:
Tusen takk til alle som var med å gjorde dette til en super helg 🙂 Jeg er kjempefornøyd både med foredrag og ellers dere som har lagt alt så fint til rette 🙂 Ragnhild

For spørsmål, kontakt oss via dette skjemaet eller e-post: post@eventas.no
Kontakt oss
Fornavn
Etternavn